Rondreis Argentinië 2: Patagonië en Wildlife!
Van € 2.095,- p.p.

17 dagen Tango, Andes, Gletsjers, Meren en Walvissen Voor € 1.595,- p.p.
Optionele excursies Buenos Aires
Afdrukken E-mailadres

ArgeNed Travel biedt u een aantal optionele excursies binnen het reisprogramma aan. U kunt zelf het programma uitbreiden door gebruik te maken van de onderstaande opties.

Optie A: Boottocht over de rivier Río de la Plata inclusief lunch aan boord

Boottocht Río de la Plata, Buenos Aires, Argentinië


Bekijk de schoonheid van Buenos Aires vanaf het water en geniet van een lunch aan boord tijdens een 2-uur durende boottocht over de rivier Río de la Plata. Dit is echt één van de beste uitzichten die u op de stad kunt hebben.


Na de City tour in Buenos Aires wordt u niet teruggebracht naar uw hotel, maar naar de haven in Puerto Madero. Hier gaat u aan boord voor een boottocht over de breedste rivier ter wereld. Het is de beste manier om de prachtige stad vanaf het water te kunnen zien.
De boottocht is een geweldige ervaring langs de kustlijn van de rivier Río de la Plata. Tijdens de boottocht vaart u door de haven van Buenos Aires, alwaar u de havenactiviteiten kunt aanschouwen. Daarna vaart u langs de Argentijnse jachtclub, het oude immigrantenhotel, de cruiseterminal, de klassieke vissersclub met zijn typische constructie en het vliegveld Jorge Newbery. Daarnaast ziet u Porteños watersporten en schepen van verschillende grootte over de rivier varen. Dit schouwspel wordt gecombineerd met het prachtige uitzicht op de wereldstad Buenos Aires als achtergrond.

Om deze ervaring compleet te maken, krijgt u aan boord een heerlijke lunch. Na 2 uur varen keert u terug naar de haven in Puerto Madero en wordt u aansluitend teruggebracht naar uw hotel.

Klik hier om de vaarroute te bekijken!


Boottocht Río de la Plata, Buenos Aires, ArgentiniëOptie B: Tango Dinershow in Café de los Angelitos inclusief transfers

Tango dinershow Café de los Angelitos, Buenos Aires, Argentinië


Geniet van een geweldige avond in het historisch café de los Angelitos in Buenos Aires. Laat u verleiden door de charme, passie en artistieke elegantie van Argentinië.


Aan het begin van de avond wordt u bij uw hotel opgehaald voor een ongelooflijke avond. U ervaart meer dan 100 jaar dansgeschiedenis van Buenos Aires vol met tango's. Geniet van het spektakel in het prachtige historische koffiehuis, Café de los Angelitos, en laat u betoveren door de Argentijnse charme, passie en artistieke elegantie.Elke avond stappen 21 getalenteerde artiesten het podium op om hun ingenieuze beheersing van de tango te tonen. Geniet van deze onvergetelijke avond met fantastische muziek en dans en geniet van een heerlijke gastronomische maaltijd voor de show. Geniet van een verscheidenheid aan heerlijke wijnen, Argentijnse biefstuk en zondige desserts. Na de show wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.


Tango dinershow Café de los Angelitos, Buenos Aires, Argentinië