Maatwerkreizen Argentinië
Afdrukken E-mailadres

Individuele Maatwerkreis Argentinië zelf samenstellen

Vindt u niet wat u zoekt binnen ons reisaanbod, dan is het ook mogelijk om zelf uw eigen droomreis samen te stellen. Vrijwel niets is onmogelijk. U geeft via ons aanvraagformulier aan wat u wilt, waarna wij u adviseren over uw gemaakte keuzes. Als echte Argentinië-specialisten nemen wij u aan de hand en helpen u bij het samenstellen van uw droomreis.

Door onze kennis over Argentinië en onze persoonlijke begeleiding bent u gegarandeerd van een reis die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook logistiek verantwoord en scherp geprijsd is. U kunt bijvoorbeeld gedurende de reis kiezen voor luxe accommodaties of juist relatief eenvoudige onderkomens. Wellicht wilt u tijdens de excursies seat-in-coach reizen of kiest u toch liever een privé gids? Alle ingrediënten mag u zelf bepalen.

Via het onderstaande aanvraagformulier kunt u al uw wensen aangeven. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om al uw wensen te bespreken. Wilt u juist dat wij u bellen, geeft u dit dan aan op het aanvraagformulier of in een e-mail. Zodra wij het aanvraagformulier hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
Aanvraagformulier Maatwerkreizen


Verplicht *


Persoonlijke gegevens

 Man   Vrouw 


Reisgegevens

  Vernieuwen Captcha