Afdrukken E-mailadres

Argentinië-specialist

 

Onze reisorganisatie is een echte familie aangelegenheid. Aan het roer van uw Argentinië-specialist staan Edwin Seesing en Erica Griffioen. Edwin Seesing is geboren en getogen in Nederland, waar hij tot 2006 heeft gewoond. De wieg van Erica Griffioen stond in het land van uw bestemming, Argentinië. Zij komt echter wel uit een Nederlands familie, die al sinds jaar en dag wonen en werken in Argentinië.

In 2005 zijn Edwin Seesing en Erica Griffioen getrouwd, waarna het echtpaar in 2006 vertrok naar Argentinië. In de daarop volgende jaren hebben zij met grote regelmaat het land doorkruist, waardoor er geen plek in het land meer een geheim is voor uw reisleiders. Edwin Seesing heeft zelfs ervaring als chauffeur in de wereldberoemde Dakar-rally, waardoor hij in het land op plaatsen is geweest die normaal gesproken onbegaanbaar zijn voor toeristen.

Door al die ervaring is besloten de reisorganisatie ArgeNed Travel op te richten. Doelstelling is door met veel plezier, enthousiasme, inzet en persoonlijk contact, de reiziger op een ontspannen en vooral economische manier kennis te laten maken met het land Argentinië en zijn bewoners.

Onze reizen zijn inclusief de excursies en met een pakket aan goede en comfortabele hotels. Tijdens onze groepsreis wordt er ´s nachts niet gereisd om zogenaamd tijd te winnen. Dit om oververmoeidheid uit te sluiten tijdens de reis. Wij willen dat u dit prachtige land iedere dag met een frisse blik kunt ervaren.

Gaat u prijzen vergelijken, houdt u er dan rekening mee dat u bij andere aanbieders vaak naderhand (dure) excursies apart moet bijbetalen, u in zogenaamde toeristenklasse hotels overnacht en u bij lange afstanden veelal ´s nachts reist en dus niet comfortabel op een goed verzorgde hotelkamer in een heerlijk bed ligt. Dit risico loopt u niet bij onze organisatie, ArgeNed Travel dé Argentinië-specialist bij uitstek!

Nogmaals willen wij u erop wijzen dat onze reizen zeer doordacht, flexibel en economisch zijn, omdat wij vanuit Argentinië rechtstreeks contact hebben met de vervoersmaatschappijen, excursiebureaus en hotels. Bovendien brengen wij u niet overvloedige algemene kosten in rekening.

Wij verwelkomen u dan ook graag op het vliegveld Ezeiza in Buenos Aires om aan u aansluitend een onvergetelijke vakantie te mogen verzorgen.


Was getekend, ArgeNed Travel dé Argentinië-specialist bij uitstek!