Rondreizen Argentinië
Afdrukken E-mailadres

Individuele Rondreizen Argentinië

Aan de hand van onze bouwstenen (korte reisprogramma´s in diverse Argentijnse bestemmingen) hebben wij voor u een viertal individuele voorbeeld rondreizen door Argentinië samengesteld. We maken hierbij een scheiding tussen Noord- en Zuid-Argentinië. Dit vinden wij zelf de beste en meest efficiënte manier om een gedeelte van het uitgestrekte Argentinië te verkennen. U krijgt op deze manier tijdens de rondreis in Argentinië namelijk niet te maken met extreme klimaatverschillen. Voor Zuid-Argentinië (Patagonië) geldt de periode van oktober tot en met maart als beste reistijd. Noord-Argentinië kunt u het hele jaar bezoeken, maar de zomermaanden (december, januari en februari) zijn wel erg warm, nat en vochtig.

In elk van deze voorbeeld rondreizen zijn naast de binnenlandse vluchten ook hotelovernachtingen, transfers en begeleide excursies inbegrepen. De excursies worden meestal uitgevoerd middels Seat in Coach. Dit is een populaire formule waarbij u onder begeleiding van een Spaans/Engelstalige gids het voertuig deelt met andere internationale reizigers. Het aantal deelnemers is op voorhand niet bekend, maar de diensten zijn verzekerd vanaf twee personen. U wordt telkens in uw hotel opgehaald en nadien ook weer teruggebracht. Kortom, alles wordt voor u perfect geregeld en niets wordt aan het toeval overgelaten!

Klik op één van onderstaande individuele voorbeeld rondreizen voor meer informatie. Bent u na het bekijken van onze individuele voorbeeld rondreizen van mening Argentinië toch net even op een iets andere manier te willen verkennen, ga dan naar onze Bouwstenen Argentinië en stel zelf uw unieke rondreis door Argentinië samen.

Rondreis Argentinië 1: Patagonië op zijn Best!
16-daagse rondreis: Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Bariloche - Buenos Aires
Deze rondreis is de beste manier om in korte tijd de hoogtepunten van Patagonië te ontdekken. De rondreis begint in de hotspot Buenos Aires waar u kunt genieten van de tango, trendy restaurants en geweldig eten. Tijdens een City tour mist u geen enkele highlight van deze bruisende stad. Vanuit het ten noorden gelegen Delta Tigre maakt u een boottocht door het natuurlijke labyrint van waterwegen in de Paranádelta. Daarna gaat u Patagonië pas echt verkennen als u naar Ushuaia en het einde van de wereld vliegt, om aldaar de oneindige leegte in te staren. U maakt een wandeling in het walhalla voor wandelaars nationaal park Tierra del Fuego en waant zich als ontdekkingsreiziger Darwin wanneer u over het mythische Beagle kanaal vaart. Middels een korte vlucht bereikt u El Calafate en de Perito Moreno gletsjer met zijn eeuwige strijd tussen de oerkrachten. Vanaf het Península de Magallanes ziet u grote ijsbrokken van de Perito Moreno gletsjer afbreken en met veel lawaai het Argentinomeer in vallen. Een geweldige boottocht langs gletsjers en drijvende ijsschotsen mag natuurlijk niet ontbreken. Een vlucht om Bariloche te bereiken volgt en een decor van besneeuwde bergtoppen, groene bossen, sappige weiden en blauwe meren valt u ten deel. Vanaf de berg Cerro Campanario heeft u een geweldig uitzicht over het merendistrict en u rijdt over de 7-merenroute naar San Martín de los Andes. Bij Cerro Tronador hoort u gedonder van afbrekende gletsjers en tijdens een boottocht bezoekt u Isla Victoria en de oeroude mirtebossen Los Arrayanes. Daarna brengt u een laatste Gruß Gott in een smeltkroes van culturen en neemt u afscheid van Patagonië. De laatste vlucht brengt u weer terug naar Buenos Aires, waar u de laatste nacht doorbrengt in de trendy wijk Palermo. Hier kunt u kort bekomen van alle opgedane indrukken die het fascinerende Patagonië op u heeft achtergelaten.
Rondreizen Argentinië, Buenos Aires, Ushuaia, El Calafate, Barilohce
Rondreis Patagonië op zijn Best!
16-daagse individuele rondreis

- Transfers in/out
- 15 Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
- Excursies middels Seat in Coach
- 4 Rechtstreekse binnenlandse vluchten


Van  € 1.895,- p.p.
Voor € 1.395,- p.p.Rondreis Argentinië 2: Patagonië en Wildlife!
17-daagse rondreis: Buenos Aires - Puerto Madryn - Ushuaia - El Calafate - Bariloche - Buenos Aires
Deze rondreis combineert Patagonië met het fascinerende wildlife op Peninsula Valdés. De rondreis begint in de hotspot Buenos Aires waar u kunt genieten van de tango, trendy restaurants en geweldig eten. Tijdens een City tour mist u geen enkele highlight van deze bruisende stad. Vanuit het ten noorden gelegen Delta Tigre maakt u een boottocht door het natuurlijke labyrint van waterwegen in de Paranádelta. In Puerto Madryn begint uw avontuur in Patagonië pas echt. U ziet de walvissen gewoon vanaf het strand voorbij zwemmen en waggelt tussen de pinguïns in Punta Tombo. Een kippenvelmoment is weggelegd voor de echte geluksvogels die in Punta Norte plotseling een orka het strand op zien schuiven om een pinguïn of jonge zeeleeuw te verassen. Na dit wildlife avontuur vliegt u naar Ushuaia en het einde van de wereld, om aldaar de oneindige leegte in te staren. U maakt een wandeling in het walhalla voor wandelaars nationaal park Tierra del Fuego en waant zich als ontdekkingsreiziger Darwin wanneer u over het mythische Beagle kanaal vaart. Middels een korte vlucht bereikt u El Calafate en de Perito Moreno gletsjer met zijn eeuwige strijd tussen de oerkrachten. Vanaf het Península de Magallanes ziet u grote ijsbrokken van de Perito Moreno gletsjer afbreken en met veel lawaai het Lago Argentino in vallen. Een boottocht langs gletsjers en drijvende ijsschotsen mag natuurlijk niet ontbreken. Een vlucht om Bariloche te bereiken volgt en een decor van besneeuwde bergtoppen, groene bossen, sappige weiden en blauwe meren valt u ten deel. Vanaf de berg Cerro Campanario heeft u een geweldig uitzicht over het merendistrict en u rijdt over de 7-merenroute naar San Martín de los Andes. Daarna brengt u een laatste Gruß Gott in een smeltkroes van culturen en neemt u afscheid van Patagonië. De laatste vlucht brengt u weer terug naar Buenos Aires, waar u de laatste nacht doorbrengt in de trendy wijk Palermo. Hier kunt u kort bekomen van alle opgedane indrukken die het fascinerende Patagonië op u heeft achtergelaten.
Rondreizen Argentinië, Buenos Aires, Puerto Madryn, Ushuaia, El Calafate, Bariloche
Rondreis Patagonië en Wildlife!
17-daagse individuele rondreis
- Transfers in/out
- 16 Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
- Excursies middels Seat in Coach
- 5 Rechtstreekse binnenlandse vluchten


Van  € 2.095,- p.p.
Voor € 1.595,- p.p.


Rondreis Argentinië 3: Argentinië in alle Kleuren!
16-daagse rondreis: Buenos Aires - Mendoza - Salta - Iguazú - Buenos Aires
Deze rondreis laat u kennis maken met alle kleuren van de noordwestelijke Andes. De rondreis begint in de hotspot Buenos Aires waar u kunt genieten van de tango, trendy restaurants en geweldig eten. Tijdens een City tour mist u geen enkele highlight van deze bruisende stad. Vanuit het ten noorden gelegen Delta Tigre maakt u een boottocht door het natuurlijke labyrint van waterwegen in de Paranádelta. Middels een vlucht bereikt u de wijnstad Mendoza en bezoekt u wijngaarden en bodegas. Daarnaast maakt u een eerste kennismaking met het Andesgebergte en ziet u de imposante Aconcagua van 6959 meter hoog. Bij Uspallata rijdt u in de omgeving waar de film ‘Seven Years in Tibet’ met Brad Pitt werd opgenomen. U trotseert de 365-bochtenweg naar Villavicencio en in de Cañon de Atuel aanschouwd u spectaculaire en kleurrijke rotsformaties met daarin opgenomen een diepblauw stuwmeer. Een vlucht brengt u vervolgens naar Salta en de noordwestelijke Andes. Tijdens een rit door de kleurrijke Quebradas de Cafayate en Humahuaca lijkt het wel of u in een 3D natuurfilm beland bent en wordt u vanuit de lucht gadegeslagen door een machtige condor. In Purmamarca zult u zich vergapen aan het natuurlijke kleurenspektakel van de Cerro de los Siete Colores. Een vlucht naar Iguazú brengt u naar de duizelingwekkende watervallen. U begeeft zich als toeschouwer midden in dit ongekende waterspektakel. De laatste vlucht brengt u weer terug naar Buenos Aires, waar u de laatste nacht doorbrengt in de trendy wijk Palermo. Hier kunt u kort bekomen van alle opgedane indrukken die het fascinerende Argentinië op u heeft achtergelaten.
Rondreizen Argentinië, Buenos Aires, Mendoza, Salta, Iguazú
Rondreis Argentinië in alle Kleuren!
16-daagse individuele rondreis
- Transfers in/out
- 15 Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
- Excursies middels Seat in Coach
- 4 Rechtstreekse binnenlandse vluchten


Van € 1.295,- p.p.
Voor   € 995,- p.p.


Rondreis Argentinië 4: Argentinië tot in de Wolken!
16-daagse rondreis: Buenos Aires - Mendoza - Salta - Iguazú - Buenos Aires
Deze rondreis brengt u letterkijk en figuurlijk tot in de wolken van de noordwestelijke Andes. De rondreis begint in de hotspot Buenos Aires waar u kunt genieten van de tango, trendy restaurants en geweldig eten. Tijdens een City tour mist u geen enkele highlight van deze bruisende stad. Vanuit het ten noorden gelegen Delta Tigre maakt u een boottocht door het natuurlijke labyrint van waterwegen in de Paranádelta. Middels een vlucht bereikt u de wijnstad Mendoza en bezoekt u wijngaarden en bodegas. Daarnaast maakt u een eerste kennismaking met het Andesgebergte en ziet u de imposante Aconcagua van 6959 meter hoog. Bij Uspallata rijdt u in de omgeving waar de film ‘Seven Years in Tibet’ met Brad Pitt werd opgenomen. Een vlucht brengt u vervolgens naar Salta en de noordwestelijke Andes. Tijdens een rit door de kleurrijke Quebradas de Cafayate en Humahuaca lijkt het wel of u in een 3D natuurfilm beland bent en wordt u vanuit de lucht gadegeslagen door een machtige condor. In Purmamarca zult u zich vergapen aan het natuurlijke kleurenspektakel van de Cerro de los Siete Colores. Een rit door de Quebrada del Toro brengt u tot in de wolken. U volgt het spoor van de Tren a las Nubes naar het mijnstadje San Antonio de los Cobres en het viaduct La Polvorillo op 4220 meter hoogte. Na een rit door spectaculaire afwisselende landschappen en valleien vol zuilcactussen van wel 5 meter hoog komt u aan in het dorpje Cachí. Een vlucht naar Iguazú brengt u naar de duizelingwekkende watervallen. U begeeft zich als toeschouwer midden in dit ongekende waterspektakel. De laatste vlucht brengt u weer terug naar Buenos Aires, waar u de laatste nacht doorbrengt in de trendy wijk Palermo. Hier kunt u kort bekomen van alle opgedane indrukken die het fascinerende Argentinië op u heeft achtergelaten.
Rondreizen Argentinië, Buenos Aires, Mendoza, Salta, Iguazú
Rondreis Argentinië tot in de Wolken!
16-daagse individuele rondreis
- Transfers in/out
- 15 Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
- Excursies middels Seat in Coach
- 4 Rechtstreekse binnenlandse vluchten


Van € 1.295,- p.p.
Voor   € 995,- p.p.


De genoemde prijzen onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn geactualiseerd op 01-11-2021.