Rondreis Argentinië 2: Patagonië en Wildlife!
Van € 2.095,- p.p.

17 dagen Tango, Andes, Gletsjers, Meren en Walvissen Voor € 1.595,- p.p.
Optionele excursies Ushuaia
Afdrukken E-mailadres

ArgeNed Travel biedt u een aantal optionele excursies binnen het reisprogramma aan. U kunt zelf het programma uitbreiden door gebruik te maken van de onderstaande opties.


Optie A: Excursie naar het nationale park Tierra del Fuego met trekking en kanotocht inclusief lunch

Lago Roca, nationale park Tierra del Fuego, Ushuaia, Argentinië


Tijdens deze excursie onder begeleiding van uitstekende gidsen zult u het bezoek aan het nationale park Tierra del Fuego op een compleet andere manier beleven. U leert de verborgen geheimen van het einde van de wereld kennen als u een trekking door de bossen langs het Beagle-kanaal en een kanotocht over de rivier richting de rustige vaarwateren van de baai Bahía Lapataia maakt.


In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald om u vanuit Ushuaia richting het ten westen gelegen nationale park Tierra del Fuego te brengen. Eenmaal in het park is er een optie om een drie uur durende trekking (Senda Costera) of een 2,5 uur durende trekking (Sendero a Pampa Alta) te doen. Tijdens de trekking leert u veel over geschiedenis, fauna, ecologie en de eerste bewoners van dit gebied.'s Middags wordt er een warme lunch met drankjes geserveerd in de buurt van het meer Lago Roca. Na een goede maaltijd bestaat het tweede deel van de dag uit een gemakkelijke 1,5 uur durende kanotocht stroomafwaarts over de rivier naar de baai Bahía Lapataia. Kanovaren op opblaasbare kano’s is zeer veilig en biedt een gevoel van stabiliteit, waardoor u zich volledig zult ontspannen en kunt genieten van de prachtige natuur. Nadat u de mooiste en relevantste plekken in het park heeft bezocht, keert u aan het eind van de middag terug naar uw hotel.


Kanotocht nationale park Tierra Del Fuego, Ushuaia, Argentinië