22-daagse groepsreis Centraal en Noord Argentinië

Groepsreis Argentinië Centraal en Noord
Afdrukken E-mailadres
 

Groepsreis Argentinië

 

In deze unieke 22-daagse groepsreis Centraal en Noord Argentinië bieden wij u de mogelijkheid een gedeelte van het beeldschone Argentinië te ontdekken en de passie van de Argentijnse bevolking te voelen. Reis samen met ons af naar Noord-Argentinië, waar het klimaat warm is en de natuur één groot spektakel vormt.

 
 

Na een paar dagen van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires genoten te hebben, reizen we samen met een kleine groep landgenoten in een comfortabele minibus via Córdoba en Merlo naar koloniaal Mendoza, beroemd om zijn goede wijnen. De route vervolgt zich door prachtige gebieden als de Maanvallei met zijn kleurrijke en wonderlijke rotsformaties en het nationale park ’Talampaya’, uitgeroepen tot werelderfgoed door zijn archeologische opgravingen en spectaculaire rechte rode muren.

 

Groepsreis Argentinië

 
 

Groepsreis Argentinië

 

Via de stad San Fernando del Valle de Catamarca is onze eindbestemming per minibus het indrukwekkende en levendige Salta. Deze stad gebruiken we vervolgens als uitvalsbasis om diverse dagexcursies in de nabijgelegen gebieden te ondernemen, naar onder andere Cafayate en Purmamarca. Deze dagexcursies voeren ons langs prachtige bergpassen, door valleien, wijngaarden en zoutvlakten. 

 
 

Nadat we samen de omgeving van Salta gedurende een aantal dagen verkend hebben, nemen we vanaf Salta het vliegtuig naar Puerto Iguazú, om vervolgens per bus de grens met Brazilië te passeren en we gedurende een paar dagen naast de prachtige mooie watervallen te zullen bezoeken, ook een vleugje Braziliaanse samba zullen ervaren. Vanuit ons luxe hotel Rafain Palace in Foz do Iguaçú in Brazilië, ondernemen we excursies naar zowel de Braziliaanse als Argentijnse zijde van de watervallen, om vervolgens weer terug naar Buenos Aires te vliegen. Einde van een geweldige en tot in de puntjes verzorgde groepsreis in Argentinië!

 

Groepsreis Argentinië