Geweldig uitzicht over Merendistrict en 7-Meren Route naar San Martín
Afdrukken E-mailadres

Dag 1 Aankomst in Bariloche


Bij aankomst op het vliegveld van Bariloche wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht in het centrum van de stad. Hier heeft u een prachtig uitzicht op het diepblauwe meer Nahuel Huapi. De rest van de dag krijgt u de tijd om zelf de omgeving te verkennen. U kunt schitterende wandelingen in de omgeving maken, met spectaculaire uitzichten op de bergtoppen en bergmeren. Ook het centrum van Bariloche is een optie. De stad heeft veel leuke winkeltjes en barretjes en u kunt zich tegoed doen aan heerlijke chocola, een ander fenomeen waar Bariloche om bekend staat. Een andere aanrader is het Patagonia-museum. In dit museum draait alles om de geologische geschiedenis van de omgeving, de fauna rond Bariloche en Indiaanse kunst.Dag 2 Excursie naar Circuito Chico en de berg Cerro Campanario

In de middag wordt u bij uw hotel opgehaald om het traject Circuito Chico (klein circuit) af te leggen. Tijdens deze rit in de nabije omgeving van Bariloche leert u de omgeving van het zogeheten Lake District kennen. Rijdend langs de oevers en stranden van het meer Nahuel Huapi komt u uiteindelijk bij de berg Cerro Campanario. Met de stoeltjeslift bereikt u de top van deze berg en zult u genieten van één van de mooiste uitzichten ter wereld. Vervolgens gaat u verder naar het Lloa Lloa hotel en de kapel van San Eduardo. Vele beroemdheden hebben in dit hotel overnacht, waaronder onze koning en koningin.
Dag 3 Excursie over de 7-meren route naar San Martín de los Andes


Vandaag heeft u een zeer boeiende rit voor de boeg. U rijdt naar de nabijgelegen plaats San Martín de los Andes. Onderweg bent u toeschouwer van een prachtig berglandschap, vol met bossen, bergrivieren en zeven verschillende diepblauwe bergmeren. Het wordt dan ook wel 'Camino de los Siete Lagos' genoemd, dat 'route langs de zeven meren' betekent. Onderweg stopt u verschillende keren waar u van prachtige uitzichten kunt genieten. De weg terug naar Bariloche is compleet anders. U verlaat het bosrijke gebied van de Andes en komt onder andere in de vallei Valle encantado,  waar u verschillende vreemde, kunstzinnige rotsformaties zult zien.Dag 4 Vertrek uit Bariloche

Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald en naar het vliegveld van Bariloche gebracht voor uw rechtstreekse vlucht naar Buenos Aires, El Calafate of Mendoza.
 
Heeft u geen Skype? Bel ons in Nederland op telefoonnummer 085-760 46 57. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur op dit telefoonnummer bereikbaar.