Rondreizen Argentinië
Afdrukken E-mailadres

Individuele rondreizen Argentinië

Aan de hand van onze bouwstenen (korte reisprogramma´s in diverse Argentijnse bestemmingen) hebben wij voor u een viertal individuele voorbeeld rondreizen door Argentinië samengesteld. We maken hierbij een scheiding tussen Noord- en Zuid-Argentinië. Dit vinden wij zelf de beste en meest efficiënte manier om een gedeelte van het uitgestrekte Argentinië te verkennen. U krijgt op deze manier tijdens de rondreis in Argentinië namelijk niet te maken met extreme klimaatverschillen. Voor Zuid-Argentinië (Patagonië) geldt de periode van oktober tot en met april als beste reistijd. Noord-Argentinië kunt u het hele jaar bezoeken, maar de zomermaanden (december, januari en februari) zijn wel erg warm, nat en vochtig.

In elk van deze voorbeeld rondreizen zijn naast de binnenlandse vluchten ook hotelovernachtingen, transfers en begeleide excursies inbegrepen. De excursies worden meestal uitgevoerd middels Seat in Coach. Dit is een populaire formule waarbij u onder begeleiding van een Spaans/Engelstalige gids het voertuig deelt met andere internationale reizigers. Het aantal deelnemers is op voorhand niet bekend, maar de diensten zijn verzekerd vanaf twee personen. U wordt telkens in uw hotel opgehaald en nadien ook weer teruggebracht. Kortom, alles wordt voor u perfect geregeld en niets wordt aan het toeval overgelaten!

Klik op één van onderstaande individuele voorbeeld rondreizen voor meer informatie. Bent u na het bekijken van onze individuele voorbeeld rondreizen van mening Argentinië toch net even op een iets andere manier te willen verkennen, ga dan naar onze Bouwstenen Argentinië en stel zelf uw unieke rondreis door Argentinië samen.

Rondreis Argentinië 1: Patagonië en op zijn best Vanaf € 2.095,00
16-daagse individuele rondreis Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Bariloche
Rondreizen Argentinië
Meer info


Rondreis Argentinië 2: Patagonië en wildlife Vanaf € 2.495,00
17-daagse individuele rondreis Buenos Aires - Puerto Madryn - Ushuaia - El Calafate - Bariloche
Rondreizen Argentinië
Meer info


Rondreis Argentinië 3: Noord en Noordwest Vanaf € 1.795,00
16-daagse individuele rondreis Buenos Aires - Mendoza - Salta - Iguazú
Rondreizen Argentinië
Meer info


Rondreis Argentinië 4: Noord en Noordwest in 4x4 Vanaf € 1.895,00
16-daagse individuele rondreis Buenos Aires - Mendoza - Salta - Iguazú
Rondreizen Argentinië
Meer info


De genoemde prijzen onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn geactualiseerd op 01-08-2017.
 

Wilt u graag met dé Argentinië-Specialist telefoneren
Met Skype kunt u gratis bellen naar Argentinië
Klik op de button om met ons contact te maken

Heeft u geen Skype
Bel ons in Nederland op: 085-760 46 57
Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur op dit nummer bereikbaar